Clientes

Gente especial a quienes hemos tenido el placer de ayudar

Cada obra y cliente es único y merece un trato especial. a artesanía realza esta filosofía que llevamos dentro. Aquí puedes ver algunos ejemplos de todo lo que te podemos hacer por ti. Si crees que te podemos ayudar, háznoslo saber. Haremos que tu obra de piedra sea única.

I have worked with Granits Barbany for many years and it is always a wonderful experience. Their skilled craftsmanship and expertise is at a level with the top stonemasons in the world.

Sophie-Elizabeth Thompson
Artista i escultora

Barbany is the ideal collaborator for anyone who searches to explore antique crafts yet push the limits of contemporary design. They have not only accompanied me in my search for the right materials and finishes but in proposing solutions and broadening my horizon.

Sanna Völker
Dissenyadora de mobiliari i objectes

A la família Barbany li hem d’agrair que, amb la seva mestria i la seva obra feta, ens han fet estimar l’apassionant món de la pedra.

Antoni Caminal
Arquitecte tècnic de la Sagrada Família

La complicitat tan sols es pot forjar amb anys de col·laboració i entesa, confiança mútua i una sincera amistat. Per a mi ha significat un gran privilegi aconseguir aquesta relació amb Granits Barbany.

Lluís Ventós
Artista, pintor i escultor

En tot el que fan al Taller Barbany s’hi respira un amor per la pedra i per contribuir a la bellesa de l’obra arquitectònica i de l’escultura, amb tot el saber de la seva llarga tradició de picapedrers i l’ús de les eines d’avui dia.

Jordi Faulí
Arquitecte de la Sagrada Família

Ici sur la montagne Catalane d'Orrius, dans la carrière de la famille Barbany, j'ai retrouvé cet esprit artisanal hautement qualifié.

Christian Madaule
Seguim en contacte

Newsletter

Si quieres recibir novedades relativas a nuestro equipo y trabajo, déjanos tus datos para seguir en contacto por e-mail.